Totul a pornit ca o dorinta de-a mea (a capului familiei) de a avea un hobby. Corporatist din fire si cu un esec pe plan antreprenorial, m-am hotarat sa cheltuit din „agoniseala” familiei si sa cumpar un Land Rover Discovery 2 din 2003. Doream sa nu trec de 5000 de euro cu banii cheltuiti pe masina, pentru ca stiam ca, odata cumparata, se vor mai cheltui multi bani cu customizarea atelajului.

M-am apucat usor, usor sa caut pe diferite site-uri o masina care sa ni se potriveasca. Recunosc – mi-am dorit mereu un Land Rover, desi am cochetat si cu alte masini: Nissan Patrol, Toyota Land Cruiser si lista ar putea continua. Dupa ce ne-am decis asupra brandului, am limitat cautarea doar la Land Rover Discovery. De ce am ales Discovery? Am dorit o masina care sa fie cat de cat confortabila si in afara terenului accidentat.

Cu masina pe Rarau iarna…

Si credeti-ma pe cuvant: chiar este! Varsta si-a pus intr-o oarecare masura amprenta, insa masina e foarte ok. Cele mici vor doar cu „Eustache” sa mearga – o sa-i schimbam in curand numele 🙂

Povestea va continua insa… Vom incepe cu inceputul si cu pozele aferente acestuia.